Nyt tag og tagrenovering

Har du problemer med træk fra loftet, snefygning om vinteren eller trænger taget bare til at kærlig hånd? Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved enten at få etableret et helt nyt tag eller få foretaget en tagrenovering af den eksisterende tagkonstruktion. D.R. Tømrermester ApS har mange års erfaring med renovering og etablering af tagkonstruktioner.

Vi etablerer nyt tag på Fyn; i og omkring Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense, men vi kører i hele landet, hvor vores høje kvalitet er ønsket.

Nyt tag eller renovering?

Vi kommer gerne ud på din adresse, gennemgår dit nuværende tag og foretager en grundig faglig vurdering af, hvad der er den bedste løsning for dig. Sammen aftaler vi, hvad der skal laves. Uanset om du vælger et nyt tag eller en tagrenovering, får du et godt tilbud fra os. Vi benytter udelukkende materialer, hvor vi kan stå 100% inde for kvaliteten.

Når vi nu er igang..

Med nyt tag eller renovering af eksisterende, kigger vi også på om der skal efterisoleres yderligere og om tagrenderne evt. skal udskiftes.

Kontakt Daniel Rasmussen på 30 45 30 27 og aftal et uforpligtende møde på din adresse hvor vi sammen gennemgår dit tag og dine behov.

 Ring mig op

Kontakt os på telefon 30 45 30 27 og hør mere om tagkonstruktion, få et uforpligtende tilbud på dit tag-projekt.

Vil du hellere ringes op af os? Udfyld navn og telefon nummer herunder - og du hører fra os hurtigst muligt!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Etablering af carport

   

  Etablering af carport

   

  Udskiftning af tag

  D.R. Tømrermester ApS udfører udskiftning af tag på stor boligblok i København. Vi monterer sorte B7 tagplader og efterisolerer med 300 mm.

   

  Tagrenovering

  D.R. Tømrermester ApS renoverer eksisterende spær og lægger et nyt vedligeholdelsesfrit tag på bådhus i Kerteminde.