Snedker opgaver udføres

D.R. Tømrermester ApS løser alle typer af snedker opgaver i absolut bedste kvalitet, til aftalt tid og pris. Med mange års erfaring indenfor snedker faget, garanterer vi flotte detaljer og elegant finish på alt hvad vi laver. Vi udfører snedker arbejde på Fyn; i og omkring Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense, men vi kører i hele landet, hvor vores høje kvalitet er ønsket.

Uanset om du ønsker snedker arbejde udført i din private bolig, et eller flere erhvervslokaler, i din boligforening eller andet, så er vi klar til at løfte opgaven. Ingen opgave er for stor eller lille.

Snedkeren udfører

Reparationer og renovering
Fodlister
Gulve
Køkkener
Indvendige døre og vinduer
Møbler
Inventar
Og meget mere...

Kontakt Daniel Rasmussen med din snedker opgave. Ring på telefon 30 45 30 27.

 Ring mig op

Kontakt os på telefon 30 45 30 27 og hør mere om hvilke snedker opgaver vi kan løse for dig.

Vil du hellere ringes op af os? Udfyld navn og telefon nummer herunder - og du hører fra os hurtigst muligt!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Brillebænken

  For Nyt Syn i Nyborg har vi snedkereret en flot "brillebænk" - en bænk der er udformet som en brille. Se billeder af brillebænken herunder. Vi har vores eget værksted hvor vi fremstiller specielle emer, som fx inventar, tilpassede møbler og meget andet. Kun fantasien sætter grænsen!

   

  Nyt bord i fyrretræ

  Bord i fyrretræ til kunde i Kerteminde - fremstillet på eget værksted. Bordet her er lavet i fyrretræ, men kan også laves i eg og andre træsorter efter kundens ønske. Bordet har som finish fået fået 3 x lak behandling med farve i.

   

  Afskærmning på skole

  Afskærmning til opbevaringsrum på Nymark skolen. Låge og sidepartier er lavet på eget værksted og er efterfølgende monteret på skolen.