Ny- og tilbygning

D.R. Tømrermester ApS har flere års erfaring med både ny- og tilbygninger af enhver art. Vi udfører ny- og tilbygning på Fyn; i og omkring Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense, men vi kører gerne i hele landet, hvor vores høje kvalitet er ønsket.

Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere påtager vi os både komplette nybygninger samt tilbygninger. Som kunde ved os, har du kun en kontakt. Vi sørger for resten og for at hele projektet forløber som planlagt igennem hele forløbet - lige fra den første planlægning til afslutning på projektet.

Vi sætter en ære i at levere et produkt præcis som aftalt med kunden og til den planlagte tid. Ingen opgave er for stor eller lille.

Kontakt Daniel Rasmussen og aftal et uforpligtende møde omkring dit byggeprojekt. Ring på 30 45 30 27.

 

 Ring mig op

Kontakt os på telefon 30 45 30 27 og lad os få en snak om dine ny- eller tilbygnings projekter.

Vil du hellere ringes op af os? Udfyld navn og telefon nummer herunder - og du hører fra os hurtigst muligt!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Etablering af hal

   

  Etablering af isoleret haveskur

  Efter kundens ønske, opfører D.R. Tømrermester ApS et isoleret haveskur med plads til køleskab/fryser og som kan benyttes til opbevaring af andre ting som ikke tåler frost.

  Der er gravet ud til fundament med 30 cm grus som er blevet stampet sammen og afsluttet med fliser ovenpå. Taget er sort ståltag af en god kvalitet. Loftet er lavet med Trolltex plader og væggene er af træplader.

   

  Etablering af overdækket terrasse

  I samarbejde med kunden designer D.R. Tømrermester ApS en overdækket terrasse med bænk. Al træværk er trykimprægneret og taget er lavet af termoplader.

   

  Opførelse af ny garage

  I dette garage projekt i Birkende er D.R. Tømrermester ApS med fra start til slut. Den færdige garage er 70 m2 stor og er med værksted. Udvendigt er der grå eternitplader på nederste del af garagen samt 1 på 2 beklædning for resten. På taget er lagt sorte eternit plader.

   

  Plader afleveret til Exhausto

  Plader lavet på eget værksted afleveres til Exhausto.

   

  Renovering af kontorer i Langeskov

  Ved Nedschroef i Langeskov er ekisterende kontorbygning renoveret med nye vægge, gulve, vinduer, døre, glas partier ind til særskilte kontorer samt nye Troltex lofter på alle kontorer.

   

  Udvidelse af kontorer i Birkende

  Ved Asator i Birkende udvider D.R. Tømrermester ApS kontor miljøet. Der laves nye vægge, 2 brandvægge, monteres vinduer og industridøre.

   

  Opsætning af loft i hal

  Opsætning af Troltex loft i Kerteminde - i ny hal som vi også har opført.

   

  Rytterstue i ridehal

  I Aunslev har vi etableret en rytterstue med gelænder på fladt loft til opbevaring af div. ting til ridehallen. Gavlen er lavet af hvide Trolltex plader.

   

  Udskiftning af bærende stolpe

  I Langeskov udskiftes en bærende stolpe hvor der var begyndende råd.