Nyt køkken

Skal du have monteret et nyt køkken i dit hus og syntes du opgaven er for stor og uoverskuelig, så kan du trygt lade D.R. Tømrermester ApS klare hele opgaven for dig. Vi monterer dit nye køkken på Fyn; i og omkring Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense, men vi kører i hele landet, hvor vores høje kvalitet er ønsket.

Vi har flere års erfaring med alle opgaver indenfor køkkenmontering.

Godt håndværk!

Da vi ikke nødvendigvis kan klare alle aspekterne ved montering af nyt køkken, har vi gode samarbejdspartnere som kan hjælpe indenfor deres håndværksfag. Vi samarbejder bl.a. med elektrikere, VVS'ere, malere og murere om nødvendigt. Vi påtager os gerne hele styringen af projektet og er med lige fra planlægning, indkøb til endelig opsætning og afslutning på projektet. Vi har sans for detaljerne, den rette finish og går ikke på kompromis med vores håndværk.

Projekt styring

Vælger du os til en totalentreprise på dit nye køkken, sørger vi for at planlægge hele forløbet ned til mindste detalje og sørger for at alt går op i en højere enhed. Med en totalentreprise på dit køkken projekt har du kun én kontaktperson som du snakker med.

Nyt køkken eller renovering?

Et gammelt køkken behøves ikke nødvendigvis at skulle udskiftes. Vi kommer gerne ud til dig og giver dig et bud på hvad der kan gøres for at friske køkkenet op. Mange gange kommer man langt med ny bordplade og nye låger til skabe og skuffer. Dette er en billigere løsning end et helt nyt køkken - det kræver naturligvis at køkkenet grundlæggende er iorden.

Kontakt Daniel Rasmussen på telefon 30 45 30 27 for at høre mere om montering eller renovering af køkkener.

 Ring mig op

Kontakt os på telefon 30 45 30 27 og hør mere om nyt køkken eller renovering af et ældre køkken.

Vil du hellere ringes op af os? Udfyld navn og telefon nummer herunder - og du hører fra os hurtigst muligt!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.