Træfældning

Er træet blevet for stort, gået ud og er blevet farligt, udsat for stormskade, eller er det bare på tide det skal væk, så kan D.R. Tømrermester ApS hjælpe dig med at få det fældet! Vi udfører alt i træfældning på Fyn i og omkring Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Nyborg og Odense, men vi udfører også gerne træfældning i hele landet, hvor vores ekspertise inden for træfældning er ønsket.

Vi klarer både alm. fældning, beskæring, topkapning og bortskaffelse. Ved træfældning tager vi naturligvis hensyn til belægning og omgivelserne omkring træet, der skal fældes og efterlader området pænt og ryddeligt.

Vi har mange års erfaring med træfældning og råder over det nødvendige udstyr til at fælde alle slags træer - store som små. Vokser træet i nærheden af hus eller indover tag eller lignende, så kan topkapning blive nødvendigt. Ved topkapning klatrer vi op i træet og skærer det ned i sektioner og om nødvendigt bliver delene firet ned. Ved hver enkelt opgave tager vi en nøje faglig vurdering af, hvad der er den bedste løsning.

Da du som privat person kan aflevere haveaffald gratis på genbrugspladsen, er dette den billigste løsning for dig. Såfremt du ønsker at slippe for arbejdet selv, rydder vi også gerne op efter os og får bortskaffet træer og grene. Vi kan også tilbyde at save det fældede træ op til brænde eller flis.

Efter træet er fældet og fjernet, er der stadig den del af træet som befinder sig under jorden. Vi tilbyder effektiv stubfræsning og opgravning, så der intet er tilbage, når vi er færdige.

Kontakt Daniel Rasmussen på telefon 30 45 30 27 og få et godt tilbud på træfældning.

 Ring mig op

Vi kommer gerne ud til dig og giver dig et fast og uforpligtende tilbud på træfældning.

Kontakt os på telefon 30 45 30 27.

Vil du hellere ringes op af os? Udfyld navn og telefon nummer herunder - og du hører fra os hurtigst muligt!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Fældning af træer

  Daniel Rasmussen i færd med træfældning på en stor grund for en kunde på Fyn.

  Træfældning på Fyn

   

  Fældning af træ på parcelhus grund

  Privat kunde har fået fældet et større træ på en mindre parcelhus grund. Der var ikke plads til at få maskiner om i haven, så træet er fældet og lagt ned fra toppen i mindre stykker og efterfølgende fjernet.